Friday, 29 April 2011

PMR 2011 timetable



Date
Subject
Time
SELASA
4 October
2011
Bahasa Melayu (Kertas 1)
8:10am – 9:10am [1 hour]
Bahasa Melayu (Kertas 2)
9:50am – 11:50am [2 hours]
Pendidikan Islam
2:30pm – 4:30pm [2 hours]



Date
Subject
Time
RABU
5 October
2011
English (Paper 1)
8:10am – 9:10am [1 hour]
English (Paper 2)
9:50am – 11:20am [1 hour 30 minutes]
Geografi
2:30pm – 3:45pm [1 hour 15 minutes]



Date
Subject
Time
KHAMIS
6 October
2011
Science (Paper 1)
8:10am – 9:10am [1 hour]
Science (Paper 2)
10:30am – 12:00pm [1 hour 30 minutes]
Sejarah
2:30pm – 3:45pm [1 hour 15 minutes]



Date
Subject
Time
ISNIN
10 October
2011
Mathematics (Paper 1)
8:10am – 9:25am [1 hour 15minutes]
Mathematics (Paper 2)
10:40am – 12:25pm [1 hour 45minutes]
Kemahiran Hidup Bersepadu: Perdagangan dan Keusahawanan

2:20pm – 3:50pm [1 hour 30 minutes]



Date
Subject
Time
SELASA
11 October
2011
Bahasa Cina (Kertas 2)
8:10am – 10:10am [2 hours]
Bahasa Tamil (Kertas 2)
8:10am – 10:10am [2 hours]
Bahasa Cina (Kertas 1)
11:10am – 12:10pm [1 hour]
Bahasa Tamil (Kertas 1)
11:10am – 12:10pm [1 hour]

17 comments:

  1. Taklah hanya empat hari sahaja kerana kita tak ambil bahasa cina atau tamil

    ReplyDelete
  2. i think this is real one ~^^

    ReplyDelete
  3. 11 oktober tak payah datang lah....

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. oh my god lagi 23hari......................................

    ReplyDelete
  6. OH my god. I am running out of time!
    need to study more and hard.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. lagi 18 je lagi...and i'm still not ready =(

    ReplyDelete
  9. oh man !!! oh man o man......

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. all the best to all my frienz n me.......hope will do the best

    ReplyDelete